Ugye mi jó barátok vagyunk?

Neked is ismerős, amikor a gyerekkori barátokkal egyre nehezebben tudunk összehozni egy alig háromnapos összejövetelt?

barati toltodes
 • A nyári bulik, amik 20 évesen még egy hétig tartottak, és másnap úgy keltünk, hogy kutya bajunk sem volt?
 • És persze az évek múlásásval egyre nehezebb össztrombitáni a társaságot.
 • Mert mindig van valakinek egy lemondhatatlan tárgyalása, egy keresztelő, egy házfelújítás, amit nem lehet otthagyni.

De te, aki évek óta összetartod a bandát, nem akarsz beletörődni, hogy ez így megy, mert mégiscsak ők a legjobb barátaid.

Jól összeszokott társaságnak teljesen mindegy, hogy hol találkozik, mert mindig az együtt töltött idő a legfontosabb. 

Nem attól fogjátok magatokat jól érezni, hogy a Nád a Házamat választjátok, hanem attól, hogy együtt vagytok.

De azért megpróbálunk egy kicsit mi is hozzátenni a közös élményekhez, és a feledhetetlen pillanatokhoz.

Már évek óta jár hozzánk egy kis reklámügynökség kratív csapata, akik mellesleg jó barátok munkaidőn kívül is. Az ő filmjük talán visszaadja, milyen egy baráti hétvége nálunk.

Mit kaptok, ha a Nád a Házamat választjátok?

 1. Érkezéskor “welcome kolbászt” (glutén, laktóz és cukormentes, azaz igazi házi kolbászból, hozzá friss, ropogós zöldség falatkákat),
 2. kóstolót a ház borából, amit a Nyakas pincészet kizárólag a “Nád a Házam Teteje” vendégeinek készít,
 3. korlátlan kávéfogyasztást,
 4. elviszünk csapatostul a Szent András Sörfőzdébe, ahol a helyi főzőmestertől tanulhatsz a sörkészítés rejtelmeiről. Közben olyan különlegességeket kóstolhattok, amik a nagyközönség számára nem elérhetők, viszont elképesztően finomak.
 5. Hogy ne kelljen senkinek feláldoznia magát az absztinencia és a sofőrködés oltárán, választhattok a békebeli lovaskocsi és a kevésbé békebeli, ám annál környezetbarátabb elektromos kisbusz között. Bármelyiket választjátok, sofőrrel/kocsissal együtt áll rendelkezésetekre, visz, megvár, majd hazavisz titeket.
 6. Mindemellett opcionálisan választhattok még:
 • out- vagy indoor szabadulószoba,
 • idegenvezetővel szervezett kenutúra,
 • csapatos bicikli kirándulás (házhoz szállított bringákkal),
 • kézműves csoki készítő manufaktúra látogatás,
 • vagy egy 60 perces hajóút közül.

ELLÁTÁS:

FALUSI FITNESS REGGELI

Mivel nem akarjuk megzavarni a másnapos szunyókálás szentségét (tudjuk, ez egy társaság, és még soha senki nem volt másnapos:)), a reggelit piknik kosarakban letesszük a verandára.

A kosárban kizárólag helyi termelők által készített sonkák, sajtok, kolbászok lesznek, megspékelve házi tejjel, vajjal, lekvárral, és frissen sütött, ropogós parasztcipóval.

A reggeli kávé pedig ajándék, csakúgy, mint a nap összes többi adagja.

EBÉD-VACSORA

Ha szerettek grillezni vagy van a csapatban olyan önjelölt sztárséf, aki bármikor összedob egy világbajnok paprikáskrumplit, a kerti kőgrillen bármikor megtehetitek.

Az ehhez szükséges összes eszközt (bogrács, nyársak, grillrács és szerszámok, tüzifa) természetesen mi biztosítjuk, így nektek semmit sem kell hozni a hozzávalókon kívül.

Sőt! Ha nem szívesen cipelnétek át 3 kg marhalábszárat vagy 15 rúd grillkolbászt a fél országon hűtőtáskákba passzírozva, akkor adjatok le egy listát, mi pedig beszerezzük a hozzávalókat.

Kizárólag helyi termelők válogatott minőségű alapanyagaiból. Így biztosan minőségi, friss, és helyi hozzávalók kerülnek a fazékba, ráadásul nem kell a senkinek boltba szaladgálni az indulás előtti utolsó pillanatokban.

Ha azonban nem hoz lázba titeket a közös főzőcskézés, érkezéskor kaptok egy listát a környék kiszállítást vállaló éttermeiről, akik egy órán belül bármikor a verandátokra varázsolnak akár egy helyi specialitást, akár egy jó pizzát.

Fontos feltételek:

A vendégház befogadóképessége 12 fő, de ha 15-en jönnétek, ne maradjon otthon senki, mert 3 pótágyat még be tudunk tenni.