Stílusos vidéki csapatépítés kreatív cégeknek

Hozd el a munkatársakat a Nád a Házam Teteje Vendégházba, és olyan élményekben lesz részetek, amiket a következő értekezleten is mesélni fogtok!

teambuilding in the forest

Tartottatok már hó végi értékelést lovaskocsin?

Elemeztetek marketing kampányt sörfőzdében?

Ha igen, nálatok akarok dolgzni! Ha még nem, akkor itt az ideje kipróbálni!

Nézd meg videón, hogyan zajlik nálunk egy stílusos csapatépítés!

Már évek óta jár hozzánk egy kis reklámügynökség kratív csapata, akik mellesleg jó barátok munkaidőn kívül is.

Az ő filmjük talán visszaadja, milyen egy baráti hétvége nálunk.

Mit kaptok, ha a Nád a Házamat választjátok?

 1. Érkezéskor “welcome kolbászt” (glutén, laktóz és cukormentes, azaz igazi házi kolbászból, hozzá friss, ropogós zöldség falatkákat),
 2. kóstolót a ház borából, amit a Nyakas pincészet kizárólag a “Nád a Házam Teteje” vendégeinek készít,
 3. korlátlan kávéfogyasztást,
 4. elviszünk csapatostul a Szent András Sörfőzdébe, ahol a helyi főzőmestertől tanulhatsz a sörkészítés rejtelmeiről. Közben olyan különlegességeket kóstolhattok, amik a nagyközönség számára nem elérhetők, viszont elképesztően finomak.
 5. Hogy ne kelljen senkinek feláldoznia magát az absztinencia és a sofőrködés oltárán, választhattok a békebeli lovaskocsi és a kevésbé békebeli, ám annál szuperebb VIP Mercedes kisbusz között. Bármelyiket választjátok, sofőrrel/kocsissal együtt áll rendelkezésetekre, visz, megvár, majd hazavisz titeket.
 6. Mindemellett opcionálisan választhattok még:
 • out- vagy indoor szabadulószoba,
 • idegenvezetővel szervezett kenutúra,
 • csapatos bicikli kirándulás (házhoz szállított bringákkal),
 • kézműves csoki készítő manufaktúra látogatás,
 • vagy egy 60 perces hajóút közül.

ELLÁTÁS:

FALUSI FITTNESS REGGELI

Mivel nem akarjuk megzavarni a másnapos szunyókálás szentségét (tudjuk, ez olyan cég, ahol még soha senki nem volt másnapos:)), a reggelit piknik kosarakban letesszük a verandára.

A kosárban kizárólag helyi termelők által készített sonkák, sajtok, kolbászok lesznek, megspékelve házi tejjel, vajjal, lekvárral, és frissen sütött, ropogós parasztcipóval.

A reggeli kávé pedig ajándék, csakúgy, mint a nap összes többi adagja.

EBÉD-VACSORA

Ha szerettek grillezni vagy van a csapatban olyan önjelölt sztárséf, aki bármikor összedob egy világbajnok paprikáskrumplit, a kerti kőgrillen bármikor megtehetitek.

Az ehhez szükséges összes eszközt (bogrács, nyársak, grillrács és szerszámok, tüzifa) természetesen mi biztosítjuk, így nektek semmit sem kell hozni a hozzávalókon kívül.

Sőt! Ha nem szívesen cipelnétek át 3 kg marhalábszárat vagy 15 rúd grillkolbászt a fél országon hűtőtáskákba passzírozva, akkor adjatok le egy listát, mi pedig beszerezzük a hozzávalókat.

Kizárólag helyi termelők válogatott minőségű alapanyagaiból. Így biztosan minőségi, friss, és helyi hozzávalók kerülnek a fazékba, ráadásul nem kell a senkinek boltba szaladgálni az indulás előtti utolsó pillanatokban.

Ha azonban nem hoz lázba titeket a közös főzőcskézés, érkezéskor kaptok egy listát a környék kiszállítást vállaló éttermeiről, akik egy órán belül bármikor a verandátokra varázsolnak akár egy helyi specialitást, akár egy jó pizzát.

Fontos feltételek:

A vendégház befogadóképessége 12 fő (+2 pótágyat még be tudunk tenni), tehát amennyiben a Tesco vezérigazgatója vagy, sajnos az összes munkatársadat nem tudod elhozni (a legjobb értékesítőidet viszont simán).

Az ajánlat minimum 2 éjszakás foglalás esetén érvényes április 5-május 31. ill. szeptember 2-november 8.