Vízparti kalandok az egész családnak

Gyerekbarát megoldások, szülőbarát programok

pancsi

Hogy mindenki jól érezze magát...

Képzeld el, hogy megérkezel a családi nyaralásra, és a gyerekeid egy időre elfelejtik, hogy tablet is van a világon!

Képzeld el, hogy reggel, amikor felébredsz, a gyerekek nem rajtad ugrálnak, mert már Tigris és Spongya Bob társaságában játszanak a mesesarokban.

Képzeld el, hogy napközben az okoz fejtörést, hogy melyik programot válasszátok a sok gyerek-barát úticél közül?

  • Meglesnétek közelről a jávorszarvast vagy a bölényt az Anna Ligetben?
  • Felfedeznétek a Mini Magyarország interaktív makettparkban az ország leghíresebb építményeinek miniatűr másait, amik között egy kisvonat pöfékel a lurkók legnagyobb örömére? (Ne kérdezzétek miért, de minden gyerek imádja! :))
  • Egy óriás memóriajáték a Szarvasi Arborétumban, ahol aztán albínó pávákat is kergethetnek a gyerkőcök?

 

Hogy mindenki jól érezze magát...

Vagy inkább otthon maradnátok, mert a kerti játszótéren való hintázás, a medencében való pancsolás, és a közös, családi csónakázás bőven elegendő program jóidő estetén.

Ha pedig véletlenül eleredne az eső, ott vannak a családi társasjátékok a mesesarokban, és a békebeli diavetítővel megmutathatjátok a gyerekeknek, hogy a tablet előtt is volt interaktív moziélmény, csak kicsit másképp. 🙂

De mi az, hogy gyerek-barát?

Attól, hogy nem kell hoznotok babaágyat, járókát, babakádat, és hasonló kellékeket (egyébként nem kell, mert adunk), még nem mernénk kijelenteni, hogy mi vagyunk a földkerekség “legbababarátabb” vendégháza. Már ha létezik ez a titulus.

Viszont számtalan olyan programot, túraútvonalat, környékbeli látnivalót ajnlunk nektek, amit a nálunk megfordult gyerekek visszajelzése alapján állítottunk össze:

  1. Például, hogy nyáron hol a legfinomabb a fagyi a közelben?
  2. Melyik a legjobb gyerekelőadás a Viziszínházban?
  3. Vagy ősszel hol lehet a legszebb és legnagyobb diót gyűjteni?

Egy szó, mint száz, a vendégházat, és a  szolgáltatásokat évről évre igyekszünk a szülők és a gyerekek véleménye és ötletei alapján fejleszteni.

Talán ezért is fordulhatott elő, hogy 2018-ban vendégeink 81.7%-a visszatérő család volt.

Kedves szülők és őszinte gyerekek

"Anya, mi legalább 100 napig maradjunk ebben a házban!"

Dávid, 6 éves

A ház szuper, minden igényt kielégítő, még játszósarok is van a kicsiknek. A házigazdák pedig nagyon szuperek és segítőkészek. Ide tuti visszatérünk még, másnak is csak ajánlani tudjuk 🙂

Juli Kenyeres-Tóth

“Ez a vízparti mesebeli házikó maga a nyugalom szigete, kertjében mindenféle földi jóval. A ház kedves és szeretni való, akárcsak a házigazdák. Nálunk nagyszülők, gyerekek és unokák egyaránt élvezték az itt töltött néhány napot. Köszönjük! :-)”

Baloghné Nemes Erika

Apa, azt mondtátok, hogy hamarosan másik házba költözünk. Szerintem ez pont megfelelő lenne.

Lili, 9 éves

Ha egy olyan helyet kerestek, ahol a természet szépségei mellett madárdal és házias falatok várnak rátok, akkor jó helyen jártok! Vízparti házikónk szeretettel várja az igényes feltöltődés, a falusi béke és az aktív programok szerelmeseit!

Mitől egyedi szállásunk?
Nézd meg a szabad helyeket!
Kérdésed, kérésed van?

2018 © Nádaházam – Minden jog fenntartva