Elbújós tavaszi ajánlat munkamániás pároknak

Tudjuk, hogy sokat dolgozol. Azt is, hogy szereted azt, amit csinálsz. De hidd el, néha a magunkfajta megszállottaknak is kell a pihenés. Legalább néhány napra…

Miért jó itt tavasszal?

  1. Mert még nem sültök meg napközben a kenuban vagy a bicikli nyergében, így nyugodtan indulhattok akár egész napos felfedező útra a Körös-parton.
  2. Mert a vízen már kisebb a forgalom, és nem kell gumimatracról ugráló német turistákat kerülgetnetek csónakázás közben, akik minden egyes csobbanásnál azt kiálltják: “Ich bin Manuel Neuer.” (tényleg megtörtént, ne nevess!)
  3. De legfőképp azért, mert a Körösök völgyét tavaszi pompájában vétek volna kihagyni.
Stílusosan berendetzett szobák
házias faltok
finom borok a terszon
naplemente bámulás a stégen
vagy csillag számolás ugyanott
Previous
Next

Mit csinálhattok a környéken?

Ha meguntátok az képeslapba illő panorámában való gyönyörködést, Béla bá 39 esztendős kenujával felfedezhetitek a környék élővilágát.

Ha pedig igazán eltökélt vízi túrázók vagytok, az Anna Ligeti Tanösvényről indul Tóth Tamás bácsi vezetésével egy tetszőleges hosszúságú kenuzás.

Ez lehet egy 1 órás villám evezés, de akár egy egész napos barangolás.

Teknőslessel, pelikán fészek megfigyeléssel és rögtönzött történelemórával vegyítve… 🙂

A környéken 3 bringapont is van ahol beszerezhetitek azokat a drótszamarakat, amikkel rövid vagy akár 60 km-es bringatúrára is indulhattok a Körösök völgyében.

kenutúra
biciklis kirándulás
hajókázás
piknikezés útközben
kézműves csokikészítés
sörfőzde látogatás
Previous
Next

És a szálláson?

🥣 A konyhában nemcsak praktikus, de kifejezetten igényes szerszámokat találtok sütéshez, főzéshez vagy épp egy igazán jó kávé elkészítéséhez.

🎣 A 20 méter széles saját vízpart és a vörösfenyő móló nemcsak fürdőzésre és horgászásra csábít, de a naplementében elfogyasztott borhoz is vállalható hátteret szolgáltat. 🙂

🍷 Persze van klíma meg wifi meg tv, meg sokszáz adó, de szerintünk ez utóbbiakra sem időtök, sem kedvetek nem lesz, ha kiültök a mólóra egy pohár rozéval… 🙂

🍲 A kerti grillező ideális helyszínt biztosít szalonnasütéshez, bográcsozáshoz vagy hamuban sült pogácsa készítéséhez. 🙂

🌅 A fedett terasz pedig garantálja, hogy esős napokon is gyönyörködhessetek a vízparti kilátásban.

helyi termelők organikus finomságai reggelire

🤔 Az önellátó vendégházakban való pihenés egyik nagy kihívása, hogy ki menjen el reggel a boltba? Ezt a napindító dilemmát szeretnénk megoldani helyettetek.

🥐Éppen ezért az ár tartalmazza azt az organikus reggeli dobozt, amiben a környék termelőinek legfinomabb portékái kapnak helyet.

🧀 A kosárban kizárólag helyi termelők által készített sonkák, sajtok, kolbászok lesznek, megspékelve házi tejjel, vajjal, lekvárral, és frissen sütött, ropogós kiflivel.

akik már voltak itt:

“Ez a vízparti mesebeli házikó maga a nyugalom szigete, kertjében mindenféle földi jóval. A ház kedves és szeretni való, akárcsak a házigazdák. Köszönjük!"
Nemes Erika
Budapest

Mit tartalmaznak tavaszi áraink?

tavaszi csodák

ezt mind tartalmazza az ár
49.750 Ft/éj (2 fő részére, min. 2 éjszaka esetén)
  • a szállás díját
  • a termelői reggelit
  • korlátlan csónak és kenuhasználatot
  • korlátlan dézsa használatot
  • a wifit (de ha szeretnétek néhány nap digitális detox-ot nem áruljuk el a kódot :))
  • a zárt parkoló használatát
  • és egy kis meglepetést
legjobb ár

Azzonal foglalnál, vagy személyreszabott ajánlatot szeretnél?

Ha a gyors és egyszerű megoldások híve vagy, a naptárban néhány kattintással lefoglalhatod azt a néhány helyet, ami még szabad.

Ha viszont személyre szabott ajánlatot kérnél, írj nekünk az űrlapon kersztül, és néhány órá belül válaszolunk.

Egyedi ajánlat

Ha bármi kérdésed lenne, vagy inkább telefonon foglalnál: