családi ars poetica

Hivatásos kosarasként utazásaink során számtalan hotelben, panzióban és vendégházban szálltunk meg, de kevés olyat találtunk, amelyikbe szívesen visszatértünk volna…

Elhatároztuk, hogy ha megadatik a lehetőség, egy olyan vendégházat csinálunk, ahol legalább olyan jó, mint otthon, vagy még egy picivel jobb…:)

A víz közelsége mindkettőnk gyerekkorát meghatározta, így tudjuk, milyen élmény az egész családnak egy vízparti vakáció.

A házat egy kedves, idős házaspártól vettük, akik maguk tervezték minden egyes szegletét: a terasz kézzel faragott korlátjától kezdve a cserépkályháig.

A stílusos, vidéki jelleget igyekeztünk szem előtt tartani a felújításnál, miközben hozzátettük saját elképzeléseinket is.

Hogy mindez mennyire sikerült, ne mi döntsük el! Gyertek, és nézzétek meg ti is! 

Mi nem értünk a vendéglátáshoz, viszont szívvel-lélekkel csináljukÉppen ezért csak olyan programokat ajánlunk nektek, amiket mi is kipróbáltunk.

Az útikönyvekből kimaradt látnivalók vagy a Google Maps radarjai elől rejtve maradt vízparti kávézók pedig olyan célpontok, amikhez csak nálunk kapsz szigorúan offline térképet.

Nálunk nemcsak egy szállást kaptok, hanem vízparti élményeket, hamisítatlan vidéki ízeket, és feledhetetlen, együtt töltött pillanatokat.

Szeretettel várunk titeket a Nád a Házamban!

Panka és Bandi

nadahazam logo-color