Stílusos horgász kalandok a Körös-parton

Vízparti béke harcsaszalámival

Miről szól ez a csomag?

Persze a halakról is, meg a horgászatról is, de elsősorban rólatok.  Akik egész évben keményen dolgoztok, és mindig azt mondjátok, hogy “Jó, majd kipihenem a munka fáradalmait a vízparton!” De ha a szívetekre teszitek a kezeteket, tudjátok, hogy az a bizonyos leállás, kikapcsolás, feltöltődés nem is olyan könnyű. Sőt. Néha piszok nehéz.

 Éppen ezért, most nem ígérjük, hogy biztosan kifogod életed legnagyobb harcsáját, vagy hogy minden eddiginél több pontyot akaszthatsz meg naponta. Azt viszont garantáljuk, hogy csenddel, a vízpart békéjével, és különlegesen finom házias falatokkal feltöltődve, új emberként fogsz hazatérni.

Tanítsd meg halat fogni!

A legkisebbek folyamatos halfogási sikerélményéről a mindenféle csalira harapó törpeharcsák és keszegek “gondoskodnak”. Neked csak annyi a dolgod, hogy közben úgy fogd ki a kapitális pontyot, hogy ne zavard meg a feltörekvő ifjúságot! 

Falusi finomságok, ajándék harcsaszalámival

Hogy legyen elég energiátok az egész napos horgász kalandokhoz, és ne csak finom, de egészséges étkezéssel induljon a nap, reggelire helyi termelők válogatott finomságaiból készült “falusi fittness” kosár érkezik a verandátokra. Ha pedig nemcsak fogjátok, de eszitek is a halat, extra finom harcsa szalámival is kedveskedünk nektek!

Reméljük, tetszik az ajánlat, de mivel november első hétfőjén téli álomra szenderül a Nád a Házam, nyugodtan választhattok egy tavaszi időpontot is. Az ajánlat mától egy évig érvényes.