GY.E.R.E.K

Gyakran Elhangzó, Részben Egyértelmű Kérdések

A kérdések alatti nyilakra kattintva megtalálod a válaszokat kérdéseidre. De könnyen lehet, hogy nem gondoltunk mindenre. Ez esetben kattints a zöld gombra, és kérdezz bátran!

Isten ments! Frissen vasalt damszt ágyneművel várunk titeket.

Azt se hozzatok, fejenként kaptok egy nagy és egy kis méretűt is.

Van, 2 féle is. Egy klasszikus Szarvasi, és egy kapszulás is. A belsős kör tagjainak pedig ingyenes kávéfogyasztás is jár. Hogy lehetek a belsős kör tagja?

Reggelit kérhettek tőlünk, és egy fonott kosárban letesszük a verandán található asztalra a helyi termelők organikus alapanyagaiból összeválogatott finomságokat.

Ebédet és vacsorát pedig a vendégházban található szórólapokból rendelhettek.

Ezek között találhattok magyaros ételeket készítő falusi csárdát és lávakövön sült, vékony tésztájú olasz pizzát is.

Ezekhez érkezéskor személyre szóló, kinyomtatott programajánlót kaptok, amely kendőzetlen őszinteséggel mondja el, hogy mik azok a kávézók, amik ugyan nincsenek fent a neten, de muszály meglátogatnotok, és azt is, hogy melyik turisztikai látványosság  van túlhájpolva, és nem biztos, hogy megéri megnéznetek…

Nagyon szeretjük a kutyákat, de elsősorban családbarát vendégház vagyunk. 

Ha meg tudjátok oldani, hogy a nyaralás idejére valaki vigyázzon a kutyusra, akkor szuper. 

Ha nem tudjátok másra bízni, vagy csak nem szívesen válnátok meg tőle, akkor hozzátok nyugodtan. 

De természetesen feltételezzük, hogy 4 lábú kedvencetek jól nevelt, nem kaparja ki a virágokat, nem úszik a medencében, és nem piszkít a házba! 🙂

A legközelebb a vendégházhoz a beszédes nevű Röfi vegyesbolt van, ami 6:00-22:00 tart nyitva egész évben.

Ehhez érkezéskor szintén kaptok egy listát, ami a napijegy, csali, és felszerelés vásárló lelőhelyeket tartalmazza.

Ne hozzatok, mert ezeket is ingyenesen kaptok.

Közvetlen a stég alatt 1.90m, míg a holtág közepén 3.50m mély. Ez két dolgot jelent: egyrészt csak úszni jól tudók menjenek a vízbe, másrészt elég mély ahhoz, hogy nyugidtan ugrálhattok fejest a mólóról.

Ha beéritek egy rövidebb vízitúrával, akkor ingyen és bérmentve használhatjátok a Nád a Házam Teteje halászladikját és indiánkenuját, amikkel felfedezhetitek a kb. 5 km hosszú holtág élővilágát. Ha a stégtől jobbra indultok, kb másfél km evezés után elfogynak a nyaralók, és egészen vadregényes tájban gyönyörködhettek. Naplemente nézéshez például ideális helyszín a kanyar után, a túlparton található búzamező felett lenyugvó napkorong látványa.

Ez egy beugratós kérdés volt. Semmilyen, ez ugyanis állóvíz.